Flair Recruiters is op zoek naar Callcenter Agents o.a. in Arnhem, Utrecht, Almere & Maastricht

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wij zoeken jong verkoop talent, onze klant is dè specialist in commercieel klantencontact. De medewerkers vormen de kern van waaruit zij het verschil kunnen maken voor hun opdrachtgevers. Er zijn vestigingen in Arnhem, Utrecht, Almere, Maastricht, Antwerpen, Gent, Brussel en sinds 2015 in Willemstad op Curaçao.

De ambitie van hen is om medewerkers, die enerzijds over voldoende competenties beschikken en anderzijds de positie bij- en  de relatie met onze klant onze Top klant ambiëren, op een professionele manier te werven, zodat er een degelijke basis ontstaat voor een langdurige arbeidsrelatie. Deze werving & selectie gebeurt onder andere via Flair Recruiters wij hebben ruim 30 jaar ervaring met arbeidsbemiddeling in het bijzonder met Callcenter Agents, zowel met medewerkers die inbound gesprekken voeren als ook outbound gesprekken kunnen voeren.

Wat vragen wij van jou?

Om deze functie goed te kunnen bekleden is het van belang dat je enthousiast bent over het verkoop vak. Daarnaast heb je geen drempel om consumenten in hun privé situatie te benaderen. Dit doe je natuurlijk telefonisch. Wanneer je ervaring met verkopen hebt is dit mooi meegenomen, maar zonder ervaring kun je ook in aanmerking komen.

Interesse en direct solliciteren?

Mocht deze functie jou aanspreken, aarzel dan niet en solliciteer! We zoeken meerdere kandidaten, dus de kans dat jij wordt uitgenodigd op gesprek is groot. Mocht je vragen hebben, mail je sollicitatie en vragen dan naar info@flairoffice.nl t.a.v. Judith Jansen Consultant & Recruiter of t.a.v. Ton Bakker Director Coaching, Recruiting & Counseling naar sales@flairoffice.nl o.v.v. het referentienummer 2016 – 0908.649 Flair recruiters HTI&O Personnel M 06 10 50 76 58  of T 026 446 32 81.

Callcenter Agents gevraagd o.a. in Arnhemcallcenter-2986412

Plaats een reactie